ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ

Аметист Бижута и Талисмани

Аметист Бижута и Талисмани

Бижута с Аметист. Гривни с естествени камъни Аметист, колиета, сребърни нежни бижута ръчна изработка с високо качество естествен Аметист.

Аметист - камък талисман за Защита, камък проводник на духовното равновесие и баланс. Аметист е камък на цялостното изцеление. Смята се че той е един от най ефективните кристали за духовно и физическо лечение.

Нашите бижута с Аметист, гривни и колиета с естествени камъни и талисмани с Аметист са изработени ръчно от нас с пречистени кристали в чиста среда. Аметистите, с които работим са внос от Южна Африка, Бразилия и Мадагаскар. 

Естественият камък аметист носи послания още от древни времена. Той е тук за да ни каже да се смирим и да се оставим на силите на вселената, които ще ни напътстват в правелния път. Още от древни времена аметиста е бил най-желания скъпоценен камък. Той е представлявал власт и е заемал важно място със своята красота и енергийни и защитни свойства. Аметиста е камък, който противодейства на негативната енергия, преобразува я в неутрална. Този камък помага за взимане на правелни решения, успокоява ума, превахва стреса и изтощението, изкоренява агресивността от човека, тушира конфликти.

Можете да програмирате камък Аметист занесен в природата като на ум с чиста и ясна мисъл изразите вашите желания в мисли на радост. Поставяйте след това аметиста под възглавницата и носете със себе си на вън. Този камък носи духовно и физическо изцеление. Той ще ви помага да бъдете спокоен човек с бистър ум. Аметиста е наричан още и камък на мъдростта, камък на душата с изключително силна енергия, която повишава вибраците на човек, пречиства аурата и подтиска паник атаките и отрицателната енергия.

Невероятно добра комбинация на аметиста е розовия кварц, планинския кристал и лунния камък. Носете аметист на бижу или носете камък в себе си когато имате нужда от напътствия.

Брандберг е разновидност на Аметиста и се намира в Намибия точно където се пресичат земните меридиани. Този камък лекува духовно, има изключително силни вибрации, които възстановяват и лекуват. 

Всички видове Аметист почистват тялото и духа от вътре на вън, отварят чакрите, отстраняват токсините от тялото. Ефективен начин за такова пречистване е да носите в себе си непрекъснато аметист и да поставите в дома си този кристал, да бъдете заобиколени от него. 

Аметист е чудесен камък за медитация и молитви, помага за борбата с излишните килограми, заздравява функцията на ендокринната система, подобрява сърдечната функция, успокоява нервите, лекува психиката. 

Аметист е камък за зодия Водолей, но по правило този камък е подходящ за всяка зодия. 

Ако имате в себе си Аметист бижута с аметист или кристали, е нужно те да бъдат презареждани и пречиствани във времето. Вашите трудни моменти и мисли се предават на камъка и лошата енергия от него е нужно да бъде премахната. Занесете камъка на чист извор, река или море и го отмийте държейки го в ръка, изпълнени с любов и положителна енергия. Друг начин за презареждане на Аметист е поставянето на камъка до прозореца при пълнолуние.

Не се притеснявате да практикувате ритуали за кристалите. Нужно е само да отворите сърцето и ума си към позитивност и любов. 

Аметист в миналото е смятан за скъпоценен камък заедно с Диамантите, Изумрудите, Рубина и Сапфира. Аметистът е забележителен кристал, който ще промени вашето емоционално състояние, камък който ще ви носи опора в трудни моменти благодарение на свойствата си и връзката с духовния свят. Носете този камък дар от природата със здраве и нека той ви носи това, от което имате нужда. 

Подреди по
Филтри
Категории
Цена