ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ

Общи условия за ползване

Преди да направите поръчка на продукт от нашия онлайн магазин, моля да прочетете внимателно описанието му и да разгледате снимките. Представяме основно реални снимки, от които можете да добиете пълна представа за продукта. Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Изпращаме вашите поръчки в срок от 1-3 работни дни, като след направена поръчка наш асистент винаги се свързва с вас за уточнение и потвърждение на поръчката. Някои персонализирани продукти изискват повече време за изработка като това ще бъде упоменато в информационния мейл, който ще получите или след като наш асистент се свърже с вас.

Всички наши продукти са ръчна изработка и изискват време за подготовка и опаковка и специално внимание.

Моля, да имате предвид, че доставяме в цялата страна до офис на Еконт или до адрес в рамките на 1-3 работни дни след направена поръчка. Удължаване на срока за доставка може да има в силно натоварения сезон около Коледа и Нова Година.

АТЕЛИЕ ЗА БИЖУТА365 работи и доставя поръчки от Понеделник до Събота, освен официалните почивни и неработни дни.

Основен начин за плащане при нас е наложен платеж - плащате продукта при получаване. Преди да заплатите имате опция преглед и тест. Можете да върнете продукта без да е нужно да ни давате обяснения, както можете да върнете продукт от нашия магазин в 14 дневен срок, ако е във вида, в който сме го изпратили към вас.

Всяко връщане на продукти е за сметка на клиента!