ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ

Енергийните Камъни Супер 7 и Херкимер Диамант Благотворната Комбинация

30 ноември 2021
Енергийните Камъни Супер 7 и Херкимер Диамант Благотворната Комбинация

Когато създаваме бижу с естествени камъни първо винаги проучваме кой минерал с кой си съответства най-добре, какво влияние биха имали и как биха въздействали на притежателя си. Представяме ви една специална селекция от редки естествени камъни, енергийни камъни, които ще изпълнят душата и тялото ви със положителна енергия. Херкимер Диамант и естественият рядък камък Супер 7. Комбинацията им е вълшебство. Ето и повече информация за двата специални минерали, които избрахме да присъстват при нас. 

Супер 7 е свещен камък, който съдържа 7 минерала. Наричан още камък на мелодията. Супер 7 съдържа Аметист, Какоксенит, Планински Кристал, Гоетит, Рутил, Опушен Кварц и Лепидокрокит. Камък със мощен енергиен поток, лечебен минерал, който засилва имунната система. 

Херкимер ( Хъркимър ) Диамант не е истински Диамант. Това е Кварц на десетки милиони години, който се е образувал в дълбоките недра на земята. Това е рядък минерал и наименованието идва от кристалната решетка, която наподобява на Диамантите. Камък, който носи много силна положителна енергия, изчиства чакрите. Смята се, че камъкът Херкимер привлича любов, съхранява я и има благотворно влияние в семейството. Камъкът пречиства от електромагнитно замърсяване, блокира геопатогенния стрес. 

Нашите бижута с естествени камъни са енергийни, пречистени и заредени под знака на слънцето и луната.

ВИЖТЕ НАЙ-НОВАТА НИ ГРИВНА С РЕДКИ ЛЕЧЕБНИ И ЕНЕРГИЙНИ КАМЪНИ И СЪС СУПЕР СЕДЕМ И ХЕРКИМЕР ДИАМАНТ Гривна с енергийни естествени камъни Херкимер Диамант и Супер 7


Скъпи приятели, с радост ви представяме нашите нови и уникални кутии с изненади и подаръци. От началото на месеца обявихме нова колекция на кутии с подаръци за рожден ден, подаръци за Юбилей, подаръци за жени, подаръци за новородено бебе и подаръци комплекти за Мама и Бебе.

прочети още

Приятели и почитатели на естествените камъни, вълшебните дарове от природата ! Ателие BIJUTA365 преминава вече в онлайн магазин за бижута от естествени камъни но не само в София :) Нашият онлайн бутик за бижута е с доставка за цялата страна.

прочети още

Аметист - камък талисман за Защита, камък проводник на духовното равновесие и баланс. Аметист е камък на цялостното изцеление. Смята се че той е един от най ефективните кристали за духовно и физическо лечение. Естественият камък аметист носи послания още от древни времена. Той е тук за да ни каже да се смирим и да се оставим на силите на вселената, които ще ни напътстват в правелния път.

прочети още

Планински Кристал - камък, символизиращ чистотата, наричан още камъкът на изцелението. Смята се че планинският камък се свързва с всички чакри, лекува на духовно и физическо ниво. Приема и отразява положителната енергия, важно е съчетанието му с останалите естествени камъни за да бъде настроен за употребата, която ни трябва.

прочети още