ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ

Гривна с Червен Конец и 33 Възела Тибетска Плетка за Късмет ВСИЧКИ РАЗМЕРИ

Категории
Базова цена: 29,90 лв. 39,90 лв.
  • Кат. номер: 4265

Мощен амулет, талисман - гривна червен конец за здраве и късмет с 33 възела и с регулиращи се възли за разширяване и стесняване - изчистен стил с плътна кръгла плетка, подходяща за деца, жени и мъже. Изработена в нашето ателие с много положителна енергия. От подменюто можете да изберете размера на талисмана.

Червен конец връзваме за здраве и  късмет, против уроки и лоши очи. Червеният конец е амулет за здраве, който връзваме на новородено, на малки деца, на бременни на себе си. Още от миналото тънка гривна с червен конец се слага на най-уязвимите - на новородените, на малките деца, родилките младите булки, възрастните хора, да предпазва от зли очи, лоша енергия, да носи здраве и късмет.

Красотата и успехите на хората предизвикват завист и има поверие, че червеният конец предпазва от лоши очи и лицемерие. Смята се, че хората със светли очи сини или зелени могат да изпращат енергийни импулси, които не винаги да са положителни. Ако имате контакт дори и кратък разговор или поглед с хора, които са преживели нещастие, те също могат да ви урочасат без дори съзнателно да го знаят. Нека червения конец да се връзва на ръка само от най-близките хора, които със сигурност ще вложат цялата си положителна енергия. 

Продуктът е успешно добавен в количката
29,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!