ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ

Гривна Талисман със Зелен Кристал Хармония Здраве Баланс

Категории
Базова цена: 27,00 лв.
  • Кат. номер: 74553

Нашият най-важен талисман със специален зелен кристал за ХАРМОНИЯ, БАЛАНС И ЗДРАВЕ. Нежна сребърна гривна с черен конец и зелен цвят кристал с цел цветотерапия ♡

Зеленият цвят е най-хармоничният, най-уравновесеният измежду всички цветове. Зеленият цвят е лечебен. Той успокоява ума, емоциите, освобождава от негативната енергия и стреса, възстановява стабилността, повишава имунната система. Зеленият цвят носи хармония и равновесие. Помага при паник атаки и агресивни състояния. Успокоява нервите, действа добре на сърдечно съдовата система, премахва главоболие, стабилизира кръвното налягане. Зеленият цвят е цвета на природата, целебен цвят с широк спектър на действие. Носете винаги по нещо зелено в себе си, а когато изпаднете в трудна ситуация, затворете очи и си представяйте зелени цветове. 

Лечението с цветове се използва още от древни времена, а в Европа научното изследване на цветовите ефекти и техните лечебни въздействия започва едва в средата на 19 век. Като за начало много руски терапевти потвърждават лечебното въздействие на цветни лъчи върху протичащи различни заболявания.

Всеки цвят може да влияе на нашите мисли, поведение и здравословно състояние.

В нашата колекция от бижута, талисмани, гривни и кристали ще можете да откриете това, от което имате нужда. Доверете се на сърцето и инстинкта си, това което ви привлича и ви кара да се чувствате добре, е най-подходящо за вас. Кой е вашият любим цвят ? 

Продуктът е успешно добавен в количката
27,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!