ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ

Магазин за Бижута от Естествени Камъни в София Ателие Bijuta365 вече и ОНЛАЙН

16 ноември 2021
Магазин за Бижута от Естествени Камъни в София Ателие Bijuta365 вече и ОНЛАЙН

Приятели и почитатели на естествените камъни, вълшебни дарове от природата ! Ателие BIJUTA365 преминава в онлайн магазин за бижута от естествени камъни но не само в София :) Нашият онлайн бутик за бижута е с доставка за цялата страна.

Поради стеклите се обстоятелства с пандемията ние бяхме принудени да затворим нашите магазини. Изключително трудно решение. Но с усилията на малкия ни но задружен екип ние създадохме едно виртуално пространство, изпълнено с много красота и положителна енергия.

Приятели, добре дошли в онлайн магазин за бижута, гривни, колиета и подаръци от естествени камъни. Тук сме на разположение за вас. Тук ще се стараем да ви радваме непрестанно с нови колекции бижута и интересни подаръци. Нашето онлайн ателие ще представя всеки месец нови колекции бижута с камъни и ще обявява големи намаления на единични бройки бижута от предишните колекции. Благодарим на всички вас, че вече 7-ма година ни подкрепяте и ни вдъхновявате да творим с любов за вас.

В нашия нов онлайн магазин сме улеснили максимално пазаруването и сме добавили чудесната опция БЪРЗА ПОРЪЧКА само с въвеждане на ваш телефон. Също така ще се усъвършенстваме в представянето на нашите подаръци, като публикуваме реалистични снимки и видеа, от които ще можете да добиват пълна представа за продуктите и бижутата. И разбира се, всичко което поръчвате, получавате с опция Преглед и Тест. Ще се стараем да изпълняваме поръчките ви бързо, в рамките на 1-3 работни дни.

Сивона, Алекс и Анжела
Благодарим Ви от сърце, че ще останете с нас и онлайн.


Скъпи приятели, с радост ви представяме нашите нови и уникални кутии с изненади и подаръци. От началото на месеца обявихме нова колекция на кутии с подаръци за рожден ден, подаръци за Юбилей, подаръци за жени, подаръци за новородено бебе и подаръци комплекти за Мама и Бебе.

прочети още

Когато създаваме бижу с естествени камъни първо винаги проучваме кой минерал с кой си съответства най-добре, какво влияние биха имали и как биха въздействали на притежателя си. Представяме ви една специална селекция от редки естествени камъни, енергийни камъни, които ще изпълнят душата и тялото ви със положителна енергия. Херкимер Диамант и естественият рядък камък Супер 7. Комбинацията им е вълшебство.

прочети още

Аметист - камък талисман за Защита, камък проводник на духовното равновесие и баланс. Аметист е камък на цялостното изцеление. Смята се че той е един от най ефективните кристали за духовно и физическо лечение. Естественият камък аметист носи послания още от древни времена. Той е тук за да ни каже да се смирим и да се оставим на силите на вселената, които ще ни напътстват в правелния път.

прочети още

Планински Кристал - камък, символизиращ чистотата, наричан още камъкът на изцелението. Смята се че планинският камък се свързва с всички чакри, лекува на духовно и физическо ниво. Приема и отразява положителната енергия, важно е съчетанието му с останалите естествени камъни за да бъде настроен за употребата, която ни трябва.

прочети още