ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ

Планински Кристал Бижута и Талисмани

Планински Кристал Бижута и Талисмани

В тази колекция ви представяме бижута, гривни и колиета с планински кристал. Един от най-магичните естествени камъни. Тук можете да научите повече за свойствата и значението на камъните планински кристал. Нова колекция дизайнерски бижута, гривни и колиета с планински кристал, талисмани и амулети..

Планински Кристал - камък, символизиращ чистотата, наричан още камъкът на изцелението. Смята се че планинският камък се свързва с всички чакри, лекува на духовно и физическо ниво. Приема и отразява положителната енергия, важно е съчетанието му с останалите естествени камъни за да бъде настроен за употребата, която ни трябва. Ние съчетаваме планински кристал с ахат, аметист, розова или лилава гама камъни, с хематит розово злато или лунен камък. В миналото планински кристал се е използвал за защита от магии и за лекуване. Планински кристал поставен от вътрешната страна на китката започва да действа благоприятно веднага. Най-чистият камък планински кристал отдава чиста и силна енергия, която пречиства тялото, органите, мислите. Нашите бижута се изработват с камъни, които са заредени и пречистени под слънчеви лъчи  сред природата в чиста среда. 

Планински Кристал - камък лечител. Камъкът Талисман, който защитава аурата. Талисманите с този минерал носят чувство на пълноценност и свързаност с по-висша водеща енергия. 

Още щом се докоснете до този кристал, той започва да работи за вас. Планинския кристал ще донесе много положителна енергия във вашия живот и ще ви помага в трудни моменти като избистря мисълта и помага за взимане на правелни решения. Още от древни времена този кристал е използван за лечение на тялото и духа. Кристалът действа лечебно и при запушени чакри и енергии. Този дар от природата е уникален кристал с трептене със същата честота като тази на човешката душа. Държейки го в ръцете си вие ще изпитвате необятна радост и енергия.

Планинският кристал може да се програмира с намерението на човека, който работи с него. Той може да бъде зареждан с енергия от природата безброй пъти, която може да се акумулира от човека. За да бъде зареден планинският кристал е нужно да бъде занесен сред природата, гора, планина или любимо място. Така уникалния вибрационен резонанс на камъка ще рефлектира върху вас като чиста енергия. Също така молекулярната структура на този камък уравновесява енергийните полета, което позволява възстановяване на връзката с природата и връщане в състояние на пълнота.

Когато човек влезе в контакт с планински кристал, изпитва успокоение на тялото, ума, емоциите, придобива усещане за хармония. Много кристали са на възраст между 50 и 100 милиона години и са като чипове с памет, записвали през цялото време честотите на растежа на планетата ни. 

Носете планински кристал със себе си с вяра и много положителна енергия и този дар от природата ще ви се отблагодари.

 

 

Подреди по
Филтри
Категории
Цена