ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ

Планински Кристал, Камъкът Лечител на Духа и Тялото Значение и Свойства

9 ноември 2021
Планински Кристал, Камъкът Лечител на Духа и Тялото Значение и Свойства

Планински Кристал - камък, символизиращ чистотата, наричан още камъкът на изцелението. Смята се че планинският камък се свързва с всички чакри, лекува на духовно и физическо ниво. Приема и отразява положителната енергия, важно е съчетанието му с останалите естествени камъни за да бъде настроен за употребата, която ни трябва. Ние съчетаваме планински кристал с ахат, аметист, розова или лилава гама камъни, с хематит розово злато или лунен камък. В миналото планински кристал се е използвал за защита от магии и за лекуване. Планински кристал поставен от вътрешната страна на китката започва да действа благоприятно веднага. Най-чистият камък планински кристал отдава чиста и силна енергия, която пречиства тялото, органите, мислите. Нашите бижута се изработват с камъни, които са заредени и пречистени под слънчеви лъчи в чиста среда.

Планински Кристал - камък лечител. Камъкът Талисман, който защитава аурата. Талисманите с този минерал носят чувство на пълноценност и свързаност с по-висша водеща енергия.

Още щом се докоснете до този кристал, той започва да работи за вас. Планинския кристал ще донесе много положителна енергия във вашия живот и ще ви помага в трудни моменти като избистря мисълта и помага за взимане на правелни решения. Още от древни времена този кристал е използван за лечение на тялото и духа. Кристалът действа лечебно и при запушени чакри и енергии. Този дар от природата е уникален кристал с трептене със същата честота като тази на човешката душа. Държейки го в ръцете си вие ще изпитвате необятна радост и енергия. Планинският кристал може да се програмира с намерението на човека, който работи с него. Той може да бъде зареждан с енергия от природата безброй пъти, която може да се акумулира от човека. За да бъде зареден планинският кристал е нужно да бъде занесен сред природата, гора, планина или любимо място. Така уникалния вибрационен резонанс на камъка ще рефлектира върху вас като чиста енергия. Също така молекулярната структура на този камък уравновесява енергийните полета, което позволява възстановяване на връзката с природата и връщане в състояние на пълнота. Когато човек влезе в контакт с планински кристал, изпитва успокоение на тялото, ума, емоциите, придобива усещане за хармония. Много кристали са на възраст между 50 и 100 милиона години и са като чипове с памет, записвали през цялото време честотите на растежа на планетата ни.
Нашите бижута, талисмани, гривни и колиета с планински кристал можете да разгледате ТУК


Скъпи приятели, с радост ви представяме нашите нови и уникални кутии с изненади и подаръци. От началото на месеца обявихме нова колекция на кутии с подаръци за рожден ден, подаръци за Юбилей, подаръци за жени, подаръци за новородено бебе и подаръци комплекти за Мама и Бебе.

прочети още

Когато създаваме бижу с естествени камъни първо винаги проучваме кой минерал с кой си съответства най-добре, какво влияние биха имали и как биха въздействали на притежателя си. Представяме ви една специална селекция от редки естествени камъни, енергийни камъни, които ще изпълнят душата и тялото ви със положителна енергия. Херкимер Диамант и естественият рядък камък Супер 7. Комбинацията им е вълшебство.

прочети още

Приятели и почитатели на естествените камъни, вълшебните дарове от природата ! Ателие BIJUTA365 преминава вече в онлайн магазин за бижута от естествени камъни но не само в София :) Нашият онлайн бутик за бижута е с доставка за цялата страна.

прочети още

Аметист - камък талисман за Защита, камък проводник на духовното равновесие и баланс. Аметист е камък на цялостното изцеление. Смята се че той е един от най ефективните кристали за духовно и физическо лечение. Естественият камък аметист носи послания още от древни времена. Той е тук за да ни каже да се смирим и да се оставим на силите на вселената, които ще ни напътстват в правелния път.

прочети още