ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ

Топ 10 Оригинални Подаръци и Кутии с Изненади

19 март 2022
Топ 10 Оригинални Подаръци и Кутии с Изненади

Скъпи приятели, с радост ви представяме нашите нови и уникални кутии с изненади и подаръци. От началото на месеца обявихме нова колекция на кутии с подаръци за рожден ден, подаръци за Юбилей, подаръци за жени, подаръци за новородено бебе и подаръци комплекти за Мама и Бебе. В нашата колекция можете да откриете уникални арт бижута, гривни от естествени камъни, символични и ръчно изработени подаръци, керамични подаръци и подаръци с послание. Всички кутии, които ви представяме са с продукти от нашите ателиета.
Ето и няколко оригинални и уникални подаръци, с които определено ще доставите мил спомен на любимите си хора.

1* Чудесен избор на кутия с изненади, подаръци за жена, подаръци ръчна изработка. Подходящи за подарък за рожден ден или всеки повод. Кутия с керамично цвете Орхидея и две бижута, гривни от естествени камъни.

https://bijuta365.com/podaratzi-za-jena-dve-unikalni-energiini-grivni-ot-estestveni-kamani-i-orhideia-rachna-izrabotka.html

2* Кутия с подаръци за жена, уникалнии оригиналниръчно изработени подаръци. Арома парфюмна фигурка от соев восък и восък от жожоба с био етерични масла и естествени рози Rosa Damascena, бижу колие дървото на живота от естествени полускъпоценни камъни и ръчно изработена орхидея от керамика. 

https://bijuta365.com/podarak-za-jena-v-kutiia-s-biju-ametist-i-aroma-perfume.html

Всички кутии и идеи за топ 10 оригинални подаръци можете да разгледате в нашата колекция ТУК


Когато създаваме бижу с естествени камъни първо винаги проучваме кой минерал с кой си съответства най-добре, какво влияние биха имали и как биха въздействали на притежателя си. Представяме ви една специална селекция от редки естествени камъни, енергийни камъни, които ще изпълнят душата и тялото ви със положителна енергия. Херкимер Диамант и естественият рядък камък Супер 7. Комбинацията им е вълшебство.

прочети още

Приятели и почитатели на естествените камъни, вълшебните дарове от природата ! Ателие BIJUTA365 преминава вече в онлайн магазин за бижута от естествени камъни но не само в София :) Нашият онлайн бутик за бижута е с доставка за цялата страна.

прочети още

Аметист - камък талисман за Защита, камък проводник на духовното равновесие и баланс. Аметист е камък на цялостното изцеление. Смята се че той е един от най ефективните кристали за духовно и физическо лечение. Естественият камък аметист носи послания още от древни времена. Той е тук за да ни каже да се смирим и да се оставим на силите на вселената, които ще ни напътстват в правелния път.

прочети още

Планински Кристал - камък, символизиращ чистотата, наричан още камъкът на изцелението. Смята се че планинският камък се свързва с всички чакри, лекува на духовно и физическо ниво. Приема и отразява положителната енергия, важно е съчетанието му с останалите естествени камъни за да бъде настроен за употребата, която ни трябва.

прочети още